WE KNOW OUR BUSINESS.
GO BIG WITH US!

sales
03 storitve

zastopanje
in distribucija

Z razvojem in odprtjem tržišč, globalizacijo in preprostostjo pretoka informacij ljudi in blaga je vloga "tipičnih" distributerjev z lastno logistiko, ter velikimi prodajnimi in tržnimi ekipami izgubila svoj pomen. Razlogov je več,vsekakor pa sta med pomembnejšimi fokus in stroškovna učinkovitost. Še posebej, če je vaša blagovna znamka v istem košu z močnimi globalnimi akterji.

Kaj in kako počnemo mi?

Prepričani smo, da so fleksibilne, a izredno fokusirane storitve (po celotnem poslovnem in operativnem spektru vašega delovanja), usmerjene v izdelek, potrošnika in trg, pravi pristop. Tukaj govorimo o vodenju ključnih kupcev, upravljanju z blagovnimi skupinami, izdelavi zasnov in izvedbi prodajnih in marketinških analiz in aktivnosti, analiz KPI, analize trendov itd. Skupaj z našimi partnerji hkrati izvajamo aktivnosti na prodajnih mestih, pa naj bo to urejanje izdelkov na policah, oblikovanje ter izvajanje degustacij in promocij ali pa zgolj t.i. “mystery shooping”.

Pogodbo o sodelovanju/prodaji sklenemo za vas neposredno s trgovcem/kupcem. Logistika poteka neposredno do trgovca/kupca in njegovih distribucijskih centrov. Predlog celotne finančne konstrukcije produkta je sicer izdelan z naše strani, a v vaši domeni, torej so finančne poti neobremenjene s kakršnimikoli distribucijskimi izdatki.

Ko je vaš izdelek v skladišču trgovca, se naša pot začne:

- urejanje izdelka na polici in zunaj nje,
- promocija izdelka tako na prodajnem mestu kot zunaj njega,
- oblikovanje in izvajanje marketinških in prodajnih aktivnosti ter promocij,
- graditev blagovne znamke.

To so zgolj nekatere od aktivnosti, s katerimi želimo povečati dodano vrednost vašemu izdelku. Skupaj z vami skrbimo za potrošnike, spremljamo in oblikujemo trende ter si zastavljamo ambiciozne cilje. Trudimo se, da hkrati počnemo vse tisto, za kar tisti največji, z velikimi tržnimi deleži, običajno nimajo časa.

Ali menite, da je GoBiG pravi partner za vas?

Če vaša blagovna znamka na slovenskem trgu že obstaja oziroma če verjamete v zagotavljanje dodane vrednosti za slovenske potrošnike in bi želeli vstopiti na trg, se obrnite na nas. Skupaj bomo pogledali, ocenili in okrepili položaj vaše blagovne znamke v Sloveniji!

Več o nas in naših storitvah za izdelke široke potrošnje preberite tukaj.

ŠE ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS