WE KNOW OUR BUSINESS.
GO BIG WITH US!

sales
01 podpora

vstop
na trg

Če želite biti uspešni pri vstopu na neko tržišče, to ni odvisno zgolj od vašega izdelka ali sreče, ampak morate računati na več različnih dejavnikov, vključno z vašo inovativnostjo, potrebami trga, konkurenco ter željami in zahtevami potrošnikov in pa ČASOM.

Zavedamo se, da je za vstop in preboj na vsako tržišče potrebna strategija, še bolj kot to pa izjemna izvedba te strategije. Dobra strategija, a brez izvedbenega fokusa, bo pripeljala do vprašljivih prodajnih rezultatov. Če trženje in prodajni načrt nista vezana na potrošnika in trg, bo izvedba neosredotočena in neučinkovita.

Naše storitve vstopa na trg

- Lansiranje izdelka in načrtovanje

Za uspešno predstavitev in lansiranje izdelkov potrebujete bodisi veliko sreče ali pa premišljeno in usmerjeno strategijo in izvedbo. Povezovanje zahtev kupcev in potrošnikov z idelkom je bistvenega pomena za uspeh.

- Vstop na trg

Vaš uspeh ali neuspeh sta v veliki meri odvisna od prvih korakov pri ključnih kupcih in prvega pristopa na prodajnem mestu/polici. Občutek zasičenosti trga je včasih lahko prednost, seveda odvisno od vašega izdelka. Pomagamo vam razviti in oblikovati strategije vstopa in/ali možnosti za rast, upoštevajoč nakupne navade in trende ter zahteve kupcev.

- Strategija za rast

Podjetja včasih ugotovijo, da so odzivi potrošnikov in strank slabši od pričakovanih, čeprav imajo izjemen izdelek ali storitev in verjamejo, da še boljšo trženjsko strategijo. Mi vam pomagamo ugotoviti, zakaj prodaja izdelka ali storitve stagnira in skupaj z vašimi ekipami razvijemo nove strategije za rast ter določimo aktivnosti za povečanje učinkovitosti.

- Prilagajanje trendom in nakupnim navadam

Današnje poslovno okolje je izredno dinamično, kupci in potrošniki nenehno spreminjajo svoje vedenjske in nakupne navade. Skupaj z vami oblikujemo potrošniško naravnane procese in organizacijo znotraj vašega podjetja, medtem ko marketinške in prodajne aktivnosti fokusiramo na kupca in potrošnika..

ŠE ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS