WE KNOW OUR BUSINESS.
GO BIG WITH US!

sales
01 vpogled

naša mreža znanj

Kot visoko specializirano podjetje za prodajo in marketing smo že na začetku naše poslovne poti prepoznali vrednost izjemnih podjetij, njihovih ekip in vodij.
Ponosni smo, da lahko skupaj z našimi partnerji še naprej rastemo, se razvijamo in gradimo, kar nam omogoča visoko raven naših storitev.
Strateška partnerstva nam hkrati omogočajo prevzemanje najbolj kompleksnih projektov in nalog, tudi za najbolj zahtevne naročnike.

Naši partnerji

PKK d.o.o.

 

Cesta na Brdo 45, SI-1000 Ljubljana
T: +386 82003898
F: +386 82003899
E: info@pkk.si
www.combera.si

Kot člani Combera Group omogočajo vstopno točko v celotno Evropo, kar za vas in vašega partnerja pomeni centralno sklepanje pogodb, izstavljanje in plačilo računov, upravljanje in poročanje za centralne skupine komitentov na mednarodnem nivoju. Da raznolikost Evrope resnično deluje tudi v praksi, sledijo določenim pravilom, lokalna podjetja pa dnevno komunicirajo s člani Combera Group o trenutnem poteku projektov. COMBERA GROUP vodi usposabljanja, vzpodbuja in prenaša primere dobrih praks na svoje člane, izvaja nadzor lokalnih in mednarodnih rezultatov ter izvaja nadzor nad doseganjem dogovorjenih ključnih kazalnikov uspešnosti (KPI – key performance indicator).

ST-ART d.o.o.

 

Reboljeva ulica 8, SI-1000 Ljubljana
T: +386 534 03 15
F: +386 534 03 14
E: info@st-art.si
www.st-art.si

Kot podjetje s celovito storitvijo oblikovanja, tiskanja in montaže ST-ART ponuja številne storitve od grafičnega oblikovanja, izvedbe sejemskih nastopov ter konstrukcij, oblikovanja in postavljanja promocijskih materialov (stojala), oblikovanja in izdelave promocijskih izdelkov in paketov do izdelkov za pospeševanje in promocijo. ST-ART tiska na skoraj vsak material in vsako obliko, hkrati pa skuša zagotoviti najvišjo kakovost storitev in uporabljenih materialov.

Designlicious, Kristina Smodila s.p.

 

Reševa ulica 3, SI-4000 Kranj
T: +386 41760810
E: kristina@designlicious.si
www.designlicious.si

Kristina in njen Designlicious je nekaj, česar preprosto ne morete spregledati. Ne glede na to, ali potrebujete izdelavo identitete blagovne znamke, inovativna poslovna darila, stajling vašega izdelka ali pa zgolj preprost pogovor z eno od najboljših grafičnih oblikovalk s katerimi imamo privilegij sodelovati, je Kristina pravi naslov.

MARMELADA d.o.o.

 

Vožarski pot 3, SI-1000 Ljubljana
T: +386 1 425 52 72
F: +386 1 425 52 71
E: info@armada.si
www.armada.si

Armada je kreativni studio, ki je specializiran za razvoj blagovnih znamk. Poleg bogate zgodovine oblikovanja identitet in razvoja blagovnih znamk so prepoznavni tudi po razvoju konceptov ter oblikovanju objektov in prostorov. Želijo soustvarjati s podjetji, ki razumejo, da so izvirna ideja, dizajn in uporabniška izkušnja ključnega pomena za prepoznaven in kakovosten nastop na trgu. Vizijo podjetij, storitev in blagovnih znamk prevajajo v duhovit in tržni jezik.

GoFast, Andreja Glavač s.p.

 

Tabor 161, SI-3304 Tabor
T: +386 40 472 886
E: andreja@gofast.si
www.gofast.si

Andreja je certificirana trenerka za osebnostni model Persolog in ena izmed najboljših trenerk, s katerimi imamo privilegij sodelovati. “Kako prave ljudi postaviti na primerna delovna mesta? Kako in kdaj motivirati zaposlene? S čim pospešiti in poglobiti sodelovanje med ekipo? Kako komunikacijo pripeljati na višjo raven?" To so vprašanja, s katerimi se srečuje večina naših strank ter njihovih direktorjev in vodij.
Osebnostni model Persolog pokaže prednosti, omejitve in potencial posameznika. Še bolj pomembno pa je, da pokaže smer, v katero naj podjetje razvija svoje zaposlene. Zaradi tega je postal nepogrešljivo orodje, ki ga Andreja uporablja predvsem za selekcijske postopke, za razvoj kadrov in njihovih potencialov ter za dvig klime in ravni komunikacije tako znotraj kot zunaj podjetja.

Moj WWW
Spletne storitve, Grega Podbregar s.p.

 

Volog 19, SI-3341 Šmartno ob Dreti
T: +386 41 856 251
E: grega.podbregar@mojwww.com
www.mojwww.com

Ustvarjamo unikatne, zapomljive in vizualno prijetne podobe.
Za vas lahko pripravimo celostno grafično podobo, načrtujemo in oblikujemo spletne strani ter spletne trgovine.
Smo korektni, kreativni, odgovorni, ustvarjalni.
Upoštevamo vse želje in ideje, skupaj jih realiziramo, ob tem pa poskrbimo za prepoznavnost in zadovoljstvo naših naročnikov.