sales
01 vpogled

naša mreža znanj

Kot visoko specializirano podjetje za prodajo in marketing, smo že na začetku naše poslovne poti prepoznali vrednost izjemnih podjetij, njihovih ekip in vodij.
Ponosni smo, da lahko skupaj z našimi partnerji še naprej rastemo, se razvijamo in gradimo kar nam omogoča visoko raven naših storitev.
Strateška partnerstva nam hkrati omogočajo prevzemanje najbolj kompleksnih projektov in nalog, tudi za najbolj zahtevne naročnike.

preberi več

sales
02 vpogled

izdelki
široke potrošnje

Trgovina na drobno oziroma svet izdelkov široke potrošnje sta se v zadnjih 30 letih močno spremenila. Dandanes trgovci pričakujejo, da proizvajalci in distributerji odigrajo glavno in vse stranske vloge pri razvoju in prodaji svojega izdelka, kategorije, oziroma so glavni aktivatorji doseganja potrošnikov in povečevanju njihovih tržnih deležov in zaslužkov.

preberi več

sales
03 vpogled

turizem

Podjetja, ki delujejo v svetu turizma in potovanj, že vrsto let med seboj tekmujejo za vsako stranko, vsako poslovno priložnost in vsak trg.
Osvojiti nove trge in nove kupce, razviti svoje konkurenčne prednosti in doseči ciljne donose postaja vedno težje, predvsem zaradi hitrega širjenja velikanov z neomejenimi sredstvi, njihovimi cenovnimi pritiski ter nenehno spreminjajočimi se trendi.

preberi več

sales
04 vpogled

naše stranke

Ponosno sodelujemo s podjetji, kjer so nekateri izmed njih vodilni v svojem segmentu, spet drugi sveži start-upi in tretji pionirji na svojem področju, a vsi s skupnimi imenovalci kot so, močna vizija ter strast in motivacija, da bodo jutri še boljši in še VEČJI.

preberi več